Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волинські податківці у форматі ZOOM-діалогу спілкувалися з першокурсниками ЛНТУ про вимоги до держслужбовців

опубліковано 14 грудня 2021 о 08:38

Про принципи державної служби, етичні вимоги до працівників ДПС, функції та завдання податкової служби студентам-першокурсникам Луцького національного технічного університету розповіли начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Наталія Куструба та завідувач сектору інформаційної взаємодії Олена Нікотіна.

«Оскільки Ви навчаєтеся за напрямком облік і оподаткування, то цілком вірогідно, що згодом спробуєте власні сили у конкурсі на посади в органах ДПС. Варто знати, що кваліфікаційні вимоги до посадовців ДПС передбачають знання  не лише податкового, а й безумовне дотримання вимог антикорупційного законодавства. Етичні вимоги - це загальноприйняті моральні норми, які теж є обов’язковими для кожного, хто пов’язує свою професійну діяльність із державною службою», - наголосила в ході ZOOM-спілкування зі студентами начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Наталія Куструба.

Керівник кадрової служби ГУ ДПС у Волинській області детально розповіла про корпоративні цінності ДПС, Правила етичної поведінки в органах Державної податкової служби, обов’язки працівників органів Державної податкової служби, а також про особливості оголошення і проведення конкурсів в органах державної влади, поінформувала про єдиний Портал вакансій, де розміщується повний перелік вакансій держслужби за посиланням http://career.gov.ua.

Завідувач сектору інформаційної взаємодії Олена Нікотіна ознайомила  учасників зустрічі з основними функціями і повноваженнями органів ДПС і скерувала студентів для докладного вивчення діяльності органів ДПС на офіційний вебпортал ДПС України та її територіальних підрозділів.

«Як сервісний орган Державна податкова служба України намагається максимально відповідати запитам платників податків щодо якісного обслуговування та надання адміністративних послуг. Тому наші електронні послуги поетапно вдосконалюються. Я б рекомендувала Вам, як майбутнім спеціалістам у сфері обліку та оподаткування, вже зараз зареєструватися в Електронному кабінеті і стати активним користувачем сервісів ДПС», - підсумувала посадовець.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області