Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків можна отримати у 4 Центрах обслуговування платників

опубліковано 18 березня 2022 о 08:34

З питань присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків можна звертатися до чотирьох Центрів обслуговування платників Волині.

Зокрема, заяву 1-ДР для  присвоєним  реєстраційного номера облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків можна заповнити і подати у  Центрах обслуговування платників  Володимир-Волинської ДПІ, Камінь-Каширської ДПІ, Ковельської ДПІ та Луцької ДПІ.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області звертають увагу, що громадяни, котрі мають намір отримати таку послугу, обов’язкова повинні пред’явити оригінал документу , що посвідчує особу (паспорт чи ІD -картку) та свідоцтво про народження дітей ( у разі оформлення РНОКПП для дітей).

Нагадаємо, що з 18 березня 2022 року всі Центри обслуговування платників при державних податкових інспекція Волинської області відновили роботу.

Тобто, волинські платники податків можуть звертатися за місцем своє податкової адреси до ЦОП при ДПІ області за отриманням адміністративних послуг  і консультаційної допомоги.

В умовах воєнного стану ДПС України та ГУ ДПС у Волинській області працюють в оперативному режимі та продовжують забезпечувати ведення обліку податків, зборів, платежів та єдиного внеску з метою наповнення бюджету.

У податковій службі рекомендують усім платникам, котрі мають можливість здійснювати діяльність, своєчасно перераховувати передбачені законом податки до бюджетів усіх рівнів. 

Варто врахувати, що представникам підприємництва та громадянам податкова служба пропонує  зручний та сучасний дистанційний формат спілкування та звітування через Електронний кабінет.

 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області