Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові зміни в умовах воєнного стану податківці обговорили з випускниками волинського вишу

опубліковано 25 березня 2022 о 08:20

Онлайн-семінар, присвячений основним змінам у сфері оподаткування в умовах воєнного стану, відбувся за сприяння навчально-наукової лабораторії кафедри обліку і оподаткування Волинського національного університету ім. Лесі Українки.

В якості експерта щодо актуальних податкових новацій з майбутніми магістрами та викладачами кафедри спілкувалася завідувач сектору інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області Олена Нікотіна.

Посадовець детально розповіла про законодавчі зміни, покликані полегшити умови здійснення підприємницької діяльності,  поінформувала про особливості роботи електронних сервісів і вимоги закону щодо сплати податків у регіонах, де активні воєнні дії не проводяться.

 «Податкова служба  рекомендує всім господарюючим суб’єктам, які мають можливість здійснювати діяльність, своєчасно перераховувати передбачені нормами Податкового кодексу податки до бюджету. Держава потребує коштів для протидії зовнішній агресії», - наголосила Олена Нікотіна. 

Нагадаємо, що у листопаді минулого року відбулося відкриття навчально-наукової лабораторії кафедри обліку і оподаткування Волинського національного університету ім. Лесі Українки. У рамках роботи цієї лабораторії волинські податківці в якості експертів долучаються до наукових розробок консалтингу у сфері обліку та оподаткування.

Сектор інформаційної взаємодії

ГУ ДПС у Волинській області