Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання з Днем Конституції України

опубліковано 28 червня 2022 о 08:57

 Шановні колеги, волиняни!

Понад чверть століття тому наш народ отримав правовий оберіг власної державності - Конституцію України.

Відтоді право нашого народу на самовизначення та власну державу, свобода і рівність кожної людини, демократія, незалежність і соціальна справедливість стали найвищими суспільними цінностями для кожного з нас.

Нині ціною неймовірних втрат, героїзму та успішних битв з армією рф українці демонструють усьому світу незламність духу, мужність, справжню воїнську честь і відданість обраному шляху – жити за нормами і законами цивілізованого світу.

Саме це прагнення, як ніколи, об’єднує і поєднує вільних українців з цивілізованим світом. Тому новітня історія України та Європи сьогодні пишуться кров’ю наших воїнів, реальними справами волонтерів та працюючих у тилу, молитвами про перемогу над ворогом у кожній українській родині.

Вірю, що ми гідно пройдемо через усі випробування, які випали на долю нашого народу. Бажаю оптимізму та щоденних вагомих справ, що наближають нашу країну до перемоги та процвітання. 

З повагою та вірою у перемогу

В.о. начальника Головного управління

ДПС у Волинській області                                                                                                 Сергій Кондратюк