Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергія Кондратюка з нагоди Дня податківця України

опубліковано 01 липня 2022 о 13:08

Шановні колеги, ветерани податкової служби!

Обставини воєнного часу висувають виняткові вимоги до ДПС, вимагають особливої згуртованості, компетентності, особистої відповідальності, найкращих професійних якостей і патріотизму від кожного, хто своє професійне життя пов’язав зі справою податкового адміністрування.   

Результати роботи Головного управління ДПС у Волинській області за підсумками першого півріччя 2022 року переконують: навіть у найбільш критичний період життя країни волинські податківці відповідально та якісно виконують поставлені завдання із мобілізації податкових надходжень.  

Від початку запровадження воєнного стану, як і раніше, наш колектив на належному рівні забезпечує податковий супровід платників податків згідно визначених стандартів та ефективне адміністрування платежів до бюджетів усіх рівнів, відповідно - на Волині зростають податкові надходження. 

Зокрема, в області впродовж шести місяців 2022 року зібрано на 18,7 відсотка  податкових платежів більше, ніж торік. Волинські платники податків спрямували до бюджетів усіх рівнів 6,2 мільярда гривень податкових платежів.

Не випадково у день нашого професійного свята слова особливої подяки представникам бізнесу, які докладають максимум зусиль для збереження робочих місць і прибутковості бізнес-проєктів, при цьому сумлінною сплатою податків дбають про інтереси держави.

Власне діалог податківців з представниками підприємництва сьогодні є тим реальним соціальним партнерством держави і платників у питанні забезпечення надходжень до бюджету.

Окрім роботи над бюджетом, нині працівники Головного управління ДПС у Волинській області, як і чимало громадян, боронять незалежність і суверенітет держави у лавах Збройних Сил України.

Усіх, хто нині на передньому краю фінансової та військової оборони, щиро вітаю з професійним святом. Нехай наші спільні зусилля  стануть передумовою для перемоги, відновлення, добробуту і процвітання суверенної і незалежної України.

Слава Україні!

З повагою
В.о. начальника Головного управління
ДПС у Волинській області                                                                                             Сергій КОНДРАТЮК