Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податковий підсумок першого півріччя 2022 року на Волині - понад 6 мільярдів гривень надходжень до бюджету

опубліковано 04 липня 2022 о 08:48

За підсумками першого півріччя 2022 року платники податків Волині спрямували до бюджетів усіх рівнів 6,2 мільярда гривень податкових платежів. В області зберігається стала тенденція росту податкових надходжень, - інформує Головне управління ДПС у Волинській області.

Зокрема, сума перерахованих податків до бюджету волинськими платниками у січні-червні поточного року на 18,7 відсотка перевищує показники аналогічного періоду торік.

Серед чинників росту податкових надходжень – відповідальна позиція бізнесу, який попри труднощі воєнного часу адаптується до нових умов здійснення діяльності, сумлінно виконуючи податкові зобов’язання.   

Позитивна динаміка податкових надходжень - також переконливий аргумент на користь збереження підприємницьких проєктів, бізнес-ініціатив і робочих місць.

Саме діяльність такого легального бізнесу – міцний фундамент для наповнення бюджетів усіх рівнів, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області та висловлюють щиру вдячність представникам бізнесу, які сплатою податків дбають про фінансовий захист держави у боротьбі із загарбником.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області