Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Індивідуальні консультації, які надають працівники податкової служби Волинської області набули традиційної форми спілкування

опубліковано 16 серпня 2022 о 09:13

Індивідуальні консультації, які надають працівники Головного управління ДПС у Волинській області, для майбутніх бізнесменів в Луцькому міському центрі зайнятості, набули традиційної форми спілкування.  

«Зазвичай, за індивідуальними консультаціями звертаються громадяни, які визначилися з видами діяльності, але в них виникають проблеми щодо обрання системи оподаткування. В Україні існує дві поширені організаційно – правові форми: підприємство (юридична особа) або підприємець (фізична особа). Вони різні. Кожна з них має переваги та недоліки Тому ми намагаємося зупинитися на цих питаннях більш детальніше під час індивідуального спілкування, - зазначила завідувач сектору інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Волинській області Олена Нікотіна.

Крім того, представник ГУ ДПС в області Олена Нікотіна ознайомила учасників індивідуальних консультацій про особливості проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Нагадаємо, що з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року кожен, хто отримував доходи, які були приховані від оподаткування, може скористатися правом на одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів.

Детальну інформацію щодо активів, які підлягають декларуванню у рамках податкової амністії, можна отримати у тематичному банері на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області та за номером телефону «гарячої» лінії (0332) 777-106, яка працює щосереди з 10.00 до 12.00.

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області