Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волинські підприємства та фірми сплатили понад 600 мільйонів гривень податку на прибуток

опубліковано 21 вересня 2022 о 08:34

Прибуткова діяльність волинського бізнесу та підприємств (без врахування великих платників податків) за підсумками восьми місяців 2022 року додала бюджету 600,3 мільйона гривень податку на прибуток.

Це на 26,8 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.

Оскільки фахівці податкової служби здійснюють якісний моніторинг результатів господарювання місцевих підприємств і забезпечують належний рівень адміністрування, такий позитив у надходженнях податку на прибуток –очікуваний, - констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

 «Всупереч обставинам воєнного часу надходження податку на прибуток в області зростають. Безумовно, що через військову агресію рф чимало підприємств вимушено внесли корективи у свої бізнес-плани та виробничі процеси. Тим не менше, показники сплати податку на прибуток дають підстави стверджувати, що реальний сектор економіки успішно адаптує свою діяльність до нових економічних умов. Тож, щиро дякуємо усім, хто своєчасно виконує податкові зобов’язання перед бюджетом». - наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.   

Посадовець запевнив, що податківці активно та ефективно протидіють спробам певних бізнес-кіл звітуватися про нібито збиткову діяльність і в такий спосіб мінімізувати податкові зобов’язання.

Захист суверенітету і незалежності держави повинен мати належне фінансове забезпечення. Тому внесок кожного платника податків до бюджету країни – важливий,- наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області