Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кожен платник податків має право повідомити про корупційні зловживання

опубліковано 29 вересня 2022 о 08:52

Кожен платник податків має право повідомити про корупційні зловживання  відповідні органи. У такому випадку викривач корупціонерів може розраховувати  на безоплатну вторинну правову допомогу, - нагадують у секторі  з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Волинській області. 

До речі, безоплатна вторинна правова допомога викривачу корупціонерів включає такі види правових послуг:

- захист від обвинувачення;

- здiйснення представництва iнтересів у судах, інших державних органах, органах місцевоro самоврядування, перед iншими особами;

- складення документів процесуального характеру.

Усім, хто цікавиться порядком отримання викривачем правової допомоги, Головне управління ДПС у Волинській області пропонує ознайомитися з тематичною Пам’яткою щодо порядку отримання викривачем безоплатної вторинної правової допомоги, яка розроблена ДПС України.

Якщо ж Ви володієте інформацією щодо протиправних дій з боку службових осіб Головного управління ДПС у Волинській області, то її можна повідомити у будь-який зручний спосіб, зокрема:

- з використанням засобів поштового зв’язку на адресу: 43027, м. Луцьк, вул. Київський майдан, 4;

- на електронну адресу vl.official@tax.gov.ua;

- засобами телефонного зв’язку через працівників сектору з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Волинській області, на номер (0332)777-171, (IP)7171.

Нагадаємо, що інформувати відповідні органи про факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень чи інших порушень Закону України від 14 жовтня 2014 року №1700 «Про запобігання корупції» може кожен громадянин України, іноземець чи особа без громадянства.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області