Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Із нагоди Дня місцевого самоврядування податківці зустрілися з лідерами громад

опубліковано 07 грудня 2022 о 09:32

У рамках комунікаційної податкової платформи волинські податківці налагодили системний діалог із представниками бізнесу, органів влади та громадськістю задля своєчасного реагування на проблемні питання, що виникають у процесі виконання податкових зобов’язань.

Із нагоди Дня місцевого самоврядування на зустріч у Головне управління ДПС у Волинській області запросили представників громад для обміну думками щодо наповнення місцевих бюджетів та обговорення актуальних питань оподаткування.

Начальник управління оподаткування фізичних осіб Володимир Дяк від імені Головного управління ДПС у Волинській області щиро подякував представникам органів місцевої влади за  активну участь у наповнені бюджетів усіх рівнів і запевнив, що лідери громад своїм авторитетом та активною громадянською позицією сприяють формуванню високої податкової культури.

«Податківці завжди дослухаються до думки лідерів територіальних громад, які щоденно вирішують чимало соціально-економічних питань. Завдяки тісній співпраці податкової служби з органами місцевого самоврядування місцеві бюджети Волині стабільно отримують належні кошти. А це означає, що волинські податківці та лідери громад  - надійні партнери у питанні забезпечення фінансової самостійності місцевого самоврядування», - наголосив Володимир Дяк.

За сумлінну плідну співпрацю з органами ДПС, вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади  і наповнення бюджетів усіх рівнів податківці відзначили подякою Ківерцівського міського голову Олександра Ковальчука і грамотою Володимирського міського голову Ігоря Пальонку. (Володимирську громаду на зустрічі представляв секретар міської ради Іван Юхимюк).

Довідково: з початку року місцеві бюджети Волині отримали понад 7,4 мільярда гривень податкових платежів.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області

ФОТОМАТЕРІАЛИ