Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Діти волинських податківців підготували листівки на передову

опубліковано 20 грудня 2022 о 08:45

З ініціативи профспілкової організації працівників податкової служби на Волині відбувся конкурс дитячого малюнка «Листівки на передову». Підсумком конкурсу стала виставка робіт учасників заходу, яка відкрилася 19 грудня 2022 року. 

Найближчими днями малюнками малечі та школярів у холі приміщення Головного управління ДПС у Волинській області милуватимуться працівники та відвідувачі установи. Згодом зворушливі роботи маленьких художників із Волині оцінюватимуть воїни ЗСУ.

«На жаль, реалії сьогодення змушують діток хвилюватися та перейматися зовсім не дитячими проблемами. Цілком заслужено, що воїни ЗСУ – головні герої майже всіх дитячих робіт. У кожному дитячому малюнку відчувається тепло та вдячність дітей тим, хто щоденною тяжкою і виснажливою боротьбою на фронті наближає перемогу над загарбником», - ділиться враженнями в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

А тим часом маленькі художники з Волині мають надію, що їх творчі роботи додадуть сил і відваги захисникам, допоможуть здолати труднощі воїнам-героям, нагадають їм про рідний дім та плани на мирне життя.

«Дякуємо, що захищаєте найдорожче», - ці письмові звернення  у художніх ілюстраціях подій воєнного часу маленьких митців із Волині дістануться до передової до новорічно-різдвяних свят.

Фотогалерея:

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області