Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині сплачено 820 мільйонів гривень податку на прибуток

опубліковано 27 грудня 2022 о 08:58

Упродовж січня-листопада 2022 року волинські підприємства та фірми перерахували до бюджетів усіх рівнів 820 мільйонів гривень податку на прибуток. Це на третину, або на 199,8 мільйона гривень більше проти аналогічного періоду торік.

Завдяки сумлінню волинського бізнесу та якісному податковому супроводу платників податку на прибуток із боку фахівців ДПС в області фіксують позитивну динаміку надходжень податку на прибуток.

Водночас у Головному управлінні ДПС у Волинській області  активно протидіють спробам певних бізнес-кіл мінімізувати сплату податку шляхом декларування фіктивних збитків.

«Безумовно, що у період воєнного стану представники бізнесу мають чимало труднощів у здійсненні господарської діяльності. Втім, більшість наших платників своєчасно виконують свої податкові зобов’язання. Тим часом неупереджений аналіз господарської діяльності та фінансових результатів СГД на підставі поданих звітних документів дозволяє своєчасно виявити факти приховування прибутків і переконувати бізнес декларувати  реальні результати господарювання, відповідно - сповна сплачувати податки», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.   

Захист суверенітету і незалежності держави повинен мати належне фінансове забезпечення. Тому внесок кожного платника податків до бюджету країни – надзвичайно важливий,- наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області