Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волинські податківці торік відповіли на 46 запитів на отримання публічної інформації

опубліковано 13 січня 2023 о 08:52

До Головного управління ДПС у Волинській області впродовж 2022 року надійшло 46 запитів на отримання публічної інформації. У визначені  терміни надано відповіді на усі отримані запити.

Задля забезпечення прозорості та відкритості своєї діяльності, реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, надання інформації за запитами відповідно до Закону України „Про доступ до публічної інформації” Головне управління ДПС у Волинській області забезпечує своєчасний  розгляд документів із проханням надати публічну інформацію, які надходять поштою, електронною поштою, факсом, телефоном.

Щодо категорії запитувачів, то запити надходили:

- від фізичних осіб – 28 (або 60,87%);

- від юридичних осіб – 6 (або 13,04 %);

- від представників ЗМІ – 12 (або 26,09%).

Тематика, якою цікавилися платники податків і представники ЗМІ - досить різноманітна. Детальніше з цією інформацією можна ознайомитися у  розділі «Публічна інформація» на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області.

Нагадаємо, що отримати публічну інформацію, розпорядником якої є Головне управління ДПС у Волинській області, може кожен бажаючий, надіславши лист-запит за адресою: 43027, м. Луцьк, Київський майдан, 4 (на конверті вказувати «Публічна інформація»). або на електронну адресу: vl.publichinfo@tax.gov.ua чи зателефонувавши на (0332) 77-71-46 у робочий час: з понеділка по п’ятницю з 08-00 до 12-00 год.; 12-45 до 17-00 год. (у п’ятницю – до 15-45 год.).

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області