Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про наповнення бюджету у період воєнного стану податківці інформували лідерів громадських інституцій Волині   

опубліковано 21 березня 2023 о 10:55

Стан справ щодо сплати податків у період воєнного стану став темою обговорення на засіданні Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області 20 березня 2023 року. 

Про основні показники наповнення бюджетів усіх рівнів протягом 2022-2023 р.р., надання адміністративних послуг та комунікаційні можливості для якісного діалогу з ДПС громадських лідерів Волині інформував в. о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк. 

«Задля виконання завдань із наповнення бюджету ми активно спілкуємося з представниками реального сектору економіки, які залишаються надійними партнерами держави. Якісне обслуговування  та конструктивний діалог зі сумлінним бізнесом задля спільної мети – фінансової самостійності країни та посилення обороноздатності, наш пріоритет у новому 2023 році», - запевнив учасників засідання Сергій Лисеюк. 

Посадовець підкреслив, що  зразкова податкова дисципліна платників - серед першочергових умов фінансування оборонних заходів та соціальної сфери на належному рівні. 

«Початок року демонструє приріст надходжень до бюджетів усіх рівнів. Упродовж двох місяців поточного року в області сплачено на третину більше податкових платежів. Зокрема, внесок платників податків Волині - понад 2,5 мільярда гривень платежів. Незмінним показником якісного податкового супроводу господарюючих суб’єктів, окрім позитивної динаміки залучення податкових надходжень, є ріст кількості платників податків», - підкреслив Сергій Лисеюк. 

Довідково: на Волині станом на 1 березня 2023 року з перебуває на обліку 40,8 тисячі підприємців-фізичних осіб і 25,6 тисячі юридичних осіб. Вже цього року в області започаткували діяльність 115 юридичних осіб і 934 підприємці-фізичні особи.

Презентаційні матеріали по темі:

Фото по темі:

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області