Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Любешівщини отримують якісну консультаційну допомогу з питань декларування доходів

опубліковано 24 березня 2023 о 09:05

Найбільш актуальну та корисну інформацію щодо подання Річної податкової декларації про майновий стані доходи громадяни отримують у ЦОП Любешівської ДПІ. 

Місцеві податківці допомагають кожному декларанту не лише правильно визначитися щодо доходів, які підлягають декларуванню, а й у ході особистих зустрічей  консультують щодо особливостей відображення у декларації податкової інформації.

«Саме безпосереднє спілкування з кожним, хто звертається за допомогою у Центр обслуговування платників Любешівської ДПІ - одна з форм ефективної взаємодії з платниками для інформування гро обов’язок декларувати доходи та переваги користування електронними сервісами ДПС. Закон передбачає, що декларант самостійно обирає спосіб подання декларації. Безумовно, що Електронний кабінет дозволяє звітуватися перед податковою у найбільш зручний для платника час», - розповідає начальник Любешівської ДПІ Андрій Любеля. 

Посадовець підкреслив, що зробити особистий фінансовий внесок у покращення обороноздатності держави може кожен, хто задекларує доходи і сплатить передбачені  законом податки.

Нагадаємо, що 1 січня 2023 року в Україні стартувала  кампанія декларування доходів громадянами за 2022 рік. 

Річну податкову декларацію про доходи за минулий рік повинні заповнити і подати до 1 травня 2023 року громадяни, які отримали доходи, з яких торік  не сплачено податок на доходи фізичних осіб.

Із огляду на доступність ІТ-сервісів, потенційним декларантам пропонується подати декларацію через Електронний кабінет.  

Про перебіг та особливості нинішньої деклараційної кампанії громадяни можуть дізнатися із тематичного банера «Деклараційна кампанія-2023» на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області. Відповіді на актуальні питання громадяни-декларанти мають можливість отримати щоп’ятниці у ході роботи тематичної гарячої лінії за номером телефону (0332) 777-106 з 11.00 до 12.00.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області