Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про вимоги до платників ПДВ для успішної реєстрації податкових накладних – в онлайн-форматі

опубліковано 11 квітня 2023 о 15:47

У рамках комунікаційної податкової платформи, що забезпечує оперативну взаємодію з платниками податків, в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області провів робочу зустріч в онлайн-форматі з представниками ТзОВ «Трейд Ла Грейн».

Темою для діалогу та обміну думками з представниками товариства, яке зареєстроване у Миколаївській області, стали питання  роботи СМ КОР, зокрема підстави призупинення реєстрації податкових накладних. Окрім очільника волинських податківців, у робочій зустрічі взяли участь начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Олег Бегаль та начальник відділу прогнозу, аналізу та звітності, моніторингу операцій та ризиків Вадим Іванов.

Упродовж спілкування кожен із учасників навів власні аргументи та оцінки вимог податкового законодавства до платників податку на додану вартість. Проте представники ГУ ДПС у Волинській області рекомендували всім платниками ПДВ дотримуватися положень закону та постанови КМУ №1165 для попередження фактів призупинення реєстрації податкових накладних у майбутньому. 

«Ми відкриті до діалогу з платниками податків, бізнес-асоціаціями та інститутами громадянського суспільства з найбільш актуальних та нагальних питань. Із огляду на воєнний час саме онлайн-формат спілкування з податковою службою дозволяє швидко та якісно вирішити проблеми, які виникають у платників у процесі їхньої господарської діяльності. Тож у разі необхідності користуйтеся можливостями призначення зустрічей з податківцями шляхом звернення на комунікаційну податкову платформу», - рекомендує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк. 

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області