Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На фінансування армії з доходів волинян сплачено майже 169 мільйонів гривень військового збору

опубліковано 14 квітня 2023 о 08:35

За підсумками першого кварталу 2023 року на Волині до держбюджету сплачено 168,6 мільйона гривень військового збору. Це на 65 мільйонів гривень більше проти аналогічного періоду торік.

Саме завдяки легальним робочим місцям та відповідальності волинських працедавців фіксують суттєвий ріст показників сплати військового збору, - констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

«Сьогодні надзвичайно важлива підтримка національної армії, яка ефективно протидіє ворогу. Тому кожен, хто працює легально, або ж декларує доходи, долучається до фінансування оборонних заходів. Сумлінна сплата податків кожним, незалежно від доходів, – це не лише виконаний конституційний обов’язок, а й надзвичайно важливий внесок у майбутню перемогу», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Саме зараз триває кампанія декларування доходів, - нагадують у податковій службі та просять громадян, які торік отримали доходи, але не сплатили з них податки, своєчасно виконати свій конституційний обов’язок. 

Річну податкову декларацію про доходи за минулий рік повинні заповнити і подати до 1 травня 2023 року громадяни, які отримали доходи, з яких торік не сплачено податок на доходи фізичних осіб. Із огляду на доступність ІТ-сервісів, потенційним декларантам пропонується подати декларацію через Електронний кабінет.  

Про перебіг та особливості нинішньої деклараційної кампанії громадяни можуть дізнатися із тематичного банера «Деклараційна кампанія-2023» на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області.. Відповіді на актуальні питання громадяни-декларанти мають можливість отримати щоп’ятниці у ході роботи тематичної гарячої лінії за номером телефону  (0332) 777-106 з 11.00 до 12.00.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області