Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волинські податківці на координаційній нараді обговорили стан справ із надходженням до бюджетів усіх рівнів податкових платежів із доходів громадян у січні-квітні 2023 року 

опубліковано 27 квітня 2023 о 08:56

Нарада пройшла під головуванням начальника управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Волинській області Володимира Дяка  та за участі в.о. заступника начальника ГУ ДПС у Волинській області Оксани Левчук.

До діалогу щодо стану адміністрування податку з доходів фізичних осіб, єдиного соціального внеску, військового збору, єдиного податку, податків на нерухоме майно та додану вартість, плати за землю, транспортного, екологічного податків, рентної плати, туристичного збору запросили керівників територіальних підрозділів оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Волинській області та спеціалістів Луцького і Володимир-Волинського відділів податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок.

В.о. заступника начальника ГУ ДПС у Волинській області Оксана Левчук звернула увагу учасників наради на необхідність виконання завдань щодо адміністрування платежів, вказала на якість вжитих заходів в частині опрацювання інформації щодо СГД з низьким рівнем податкової ефективності.

Начальник управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Волинській області Володимир Дяк окреслив основні завдання управління, визначені керівництвом ГУ ДПС у Волинській області та пріоритетні напрямки роботи.

Першочерговим є забезпечення надходжень податків, зборів, платежів до бюджетів усіх рівнів, проведення ретельного аналізу по всіх напрямках роботи, покращення якості моніторингу діяльності суб’єктів господарювання в частині повноти декларування та сплати платежів до бюджетів усіх рівнів. Посадовець звернув увагу на покращення здійснення контрольно-перевірочної роботи та проведення на високому рівні доперевірочного вивчення діяльності субʼєктів господарської діяльності. 

Учасники наради провели ґрунтовний аналіз результатів роботи управління за січень-березень та обговорили стан сплати податків у квітні поточного року, опрацювали питання щодо забезпечення якості адміністрування податкових платежів, основні проблемні питання по всіх напрямкам роботи, стан виконавської дисципліни, заходи для забезпечення повноти надходжень податків і зборів до бюджетів усіх рівнів.

В результаті конструктивного діалогу напрацьовані конкретні шляхи з метою досягнення найбільшої результативності в подальшій роботі.

Управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Волинській області