Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Команда волинських податківців взяла участь у товариському футбольному турнірі

опубліковано 01 травня 2023 о 14:10

Команда волинських податківців у якості гідних конкурентів долучилася до товариського футбольного турніру, який організував Волинський прикордонний загін з  нагоди професійного свята. 

Футбольна команда волинських податківців була представлена працівниками різних структурних підрозділів Головного управління ДПС у Волинській області. Однак вперше у складі команди футболістів-податківців  Волині - керівник податкової служби в області. 

«Такі товариські спортивні зустрічі-доречні у будь-який час: вони згуртовують і змушують мобілізуватися для отримання результату. Установка на перемогу і спроможність ефективно планувати та використовувати свій ресурс допомагають у спорті та при виконанні професійних обов’язків. Тому щиро дякую ініціаторам турніру за якісну організацію спортивної зустрічі», - прокоментував в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк. 

Довідково: у змаганнях також взяли участь команди Волинської облдержадміністрації та облради, шостого прикордонного загону, управління СБУ у Волинській області, військової частини 1141, управління Нацполіції у Волинській області та патрульної поліції, 204 Севастопольської бригади тактичної авіації, Волинської обласної прокуратури, Головного управління ДСНС у Волинській області.

Фото по темі:

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області