Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про доходи понад 1 мільйон гривень відзвітувалося 90 волинян 

опубліковано 11 травня 2023 о 08:41

За підсумками кампанії декларування доходів за 2022 рік про доходи, що перевищують 1 мільйон гривень відзвітувалося 90 волинян. Це майже вдвічі більше, ніж торік.

Волинські декларанти визначили до сплати 30,7 мільйона гривень ПДФО та 5 мільйонів гривень військового збору. 

«Завдяки сумлінню волинських декларантів до бюджетів усіх рівнів вже сплачено 4,8 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 1 мільйон гривень військового збору. За умови дотримання вимог закону всіма декларантами в підсумку бюджети отримають майже 36 мільйонів гривень податкових платежів. Це вагомий внесок у бюджетну стабільність громад та оборону держави громадян, які відповідальні за долю своєї країни», - наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.   

Посадовець підкреслив, що загалом річні податкові декларації про майновий стані доходи на Волині подали 4063 громадянина.  

«Майже половина від загальної кількості декларантів відзвітувалися про  797 мільйонів гривень доходів, які підлягають оподаткуванню. Подяка всім, хто чесно виконав свій обов’язок. Від відповідального ставлення громадян до вимог законодавства і своєчасного виконання норм Основного Закону залежить фінансова стабільність та здатність держави успішно протидіяти загарбнику», - підсумував Сергій Лисеюк.   

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області