Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сплачувати майнові податки можна онлайн, - Рожищенська ДПІ

опубліковано 14 червня 2023 о 10:49

Фізичні особи-користувачі Електронного кабінету мають можливість не лише дізнатися про суми нарахованих податкових зобов’язань, а й перерахувати податки до бюджету через Електронний кабінет.

На цьому моменті в ході зустрічі з платниками податків наголосив начальник Рожищенської ДПІ Сергій Самчук. 

«Ми пропонуємо кожному відвідувачу Центру обслуговування платників Рожищенської ДПІ скористатися можливостями електронної взаємодії з податковою службою. Це зручно і надійно вміти працювати з електронними сервісами: в будь-який найбільш прийнятний час можна отримувати необхідну інформацію та навіть сплачувати податки», - наголосив Сергій Самчук. 

Посадовець підкреслив, що у Центрі обслуговування платників Рожищенської ДПІ громадяни та представники бізнесу можуть отримати консультаційну допомогу щодо роботи в Електронному кабінеті. 

Оскільки саме зараз громадяни - власники майна отримують податкові повідомлення-рішення про нараховані суми податку на нерухомість і земельного податку, питання сплати майнових податків є надзвичайно актуальним.

Волинські податківці нещодавно презентували тематичну листівку «Прийди та отримай ППР про нараховані майнові податки», що орієнтує власників майна-фізичних осіб у термінах сплати майнових податків і пропонує самостійно отримати ППР у державних податкових інспекціях, або ж скористатися можливостями Електронного кабінету для сплати земельного податку та податку на нерухомість.  

Довідково: Детальніше про сплату податків онлайн фізичними особами – за посиланням.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області