Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мешканцям Любомльщини пропонують опанувати електронні сервіси ДПС 

опубліковано 15 червня 2023 о 08:20

Любомльські податківці активно інформують громадян-власників майна про можливості електронних сервісів ДПС. 

Зокрема, у ході особистих зустрічей із платниками начальник Любомльської ДПІ Наталія Пастощук надає консультаційну та практичну допомогу щодо роботи в Електронному кабінеті на вебпорталі ДПС України. 

Посадовець каже, що акцентує увагу на тому, що власники майна, що підлягає оподаткуванню, можуть дізнатися про нараховані податки через Електронний кабінет. Окрім того, фізичні особи мають можливість онлайн перерахувати визначені податковою службою податкові зобов’язання до бюджету.

«Власники землі та нерухомості вже отримують податкові повідомлення-рішення про нараховані суми майнових податків поштою. Втім, податкова служба пропонує більш сучасний і зручний варіант ознайомлення з нарахованими податками в електронному форматі. Кожному, хто має намір опанувати взаємодію з ДПС онлайн, податківці пропонують консультаційну допомогу», - розповідає Наталія Пастощук.

Нагадаємо, що нещодавно волинські податківці презентували тематичну листівку «Прийди та отримай ППР про нараховані майнові податки», що орієнтує власників майна-фізичних осіб у термінах сплати майнових податків і пропонує самостійно отримати ППР у державних податкових інспекціях, або ж скористатися можливостями Електронного кабінету для сплати земельного податку та податку на нерухомість.  

Довідково: Детальніше про сплату податків онлайн фізичними особами – за посиланням.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області