Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Камінь-каширські податківці інформують громадян щодо права на податкову знижку

опубліковано 19 липня 2023 о 08:33

Камінь-каширські податківці під час індивідуальних зустрічей із платниками податків розповідають про особливості подання Річної податкової декларації про майновий стан і доходи з метою отримання податкової знижки.  

Водночас податківці активно консультують щодо сплати майнових податків, пропонуючи кожному відвідувачу можливості електронних сервісів ДПС для  отримання необхідної інформації та сплати податків.

«Найбільш важливий етап щорічної кампанії декларування доходів завершився 1 травня. Втім, чимало громадян потребують інформації щодо права на податкову знижку. Тому ми надаємо практичну допомогу щодо подання декларації для отримання податкової знижки кожному, хто звертається до Центру обслуговування платників Камінь-Каширської ДПІ.  Водночас ми орієнтуємо наших відвідувачів щодо сплати майнових податків. Досить часто власники майна потребують уточненої інформації, насамперед щодо заборгованості. Ми пропонуємо платникам опанувати навички роботи в електронному кабінеті, звітуватися та виконувати податкові зобов’язання дистанційно», -   розповідає начальник Камінь-Каширської ДПІ  Наталія Божко.   

Нагадаємо, що податкова служба до 1 липня сформувала  податкові повідомлення-рішення про нараховану суми майнових податків. Тож саме зараз важливо залучити громадян до сплати майнових податків.

Звертаємо увагу: громадянам, які володіють нерухомістю та земельними ділянками варто провести звірку щодо належних їм об’єктів і нарахованих податкових платежів.

Оскільки чимало власників землі та нерухомості у минулі роки допустили податковий борг із майнових податків, Головне управління ДПС у Волинській області пропонує громадянам відвідати Центр обслуговування  платників за місцем своєї податкової адреси і перевірити наявність заборгованості перед місцевим бюджетом.  Детальніша інформація  – у листівці.                                                

Сектор інформаційної взаємодії  ГУ ДПС у Волинській області