Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Актуальну інформацію щодо застосування РРО можна отримати у Локачинській ДПІ

опубліковано 23 серпня 2023 о 08:13

Локачинські підприємці на зустрічі за круглим столом із представниками податкової служби обговорили вимоги щодо застосування касової техніки. В інформаційно-роз’яснювальній сесії для підприємців Локачинської громади взяла участь начальник Локачинської ДПІ Наталія Фєдіна.

Особисті та колективні зустрічі з підприємцями, яких цікавлять положення Закону № 3219, відбуваються щоденно.  

«У зв’язку зі вступом у дію Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» акцентуємо увагу на неухильному дотриманні вимог закону щодо застосування РРО, оскільки вказаним законом відновлено відповідальність за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». Тож ми рекомендуємо малому бізнесу не зволікати зі встановленням РРО», - зазначає Наталія Фєдіна.

Посадовиця підкреслила, що локачинські податківці надають практичну допомогу щодо встановлення програмного РРО ДПС кожному, хто обирає сучасні інформаційні рішення для проведення готівкових розрахунків. 

«Державна податкова служба України пропонує гідну альтернативу класичній касовій техніці. У робочі дні у нашій податковій інспекції можна отримати консультації щодо встановлення ПРРО», - підкреслила Наталія Фєдіна.

Нагадаємо, що з переліком відповідальних осіб, у яких можна отримати консультаційну допомогу щодо застосування ПРРО, варто ознайомитися за посиланням на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області. 

Про особливості повернення на «довоєнну» систему оподаткування волинським підприємцям під час особистих зустрічей. у населених пунктах Волині розповідають фахівці податкового аудиту, оподаткування фізичних осіб, контролю за обігом підакцизних товарів Головного управління ДПС у Волинській області та державних податкових інспекцій. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області