Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн-семінар «Працюємо з РРО/ПРРО без штрафів»: представники бізнесу повинні дотримуватися вимог закону щодо проведення готівкових і безготівкових розрахунків  

опубліковано 29 вересня 2023 о 09:25

Тематичний онлайн-семінар «Працюємо з РРО/ПРРО без штрафів» відбувся 28 вересня 2023 року. З фахівцями Головного управління ДПС у Волинській області спілкувалися представники малого бізнесу, які цікавилися особливостями застосування РРО/ПРРО під час здійснення діяльності у сфері громадського харчування та надання послуг. 

Під час діалогу з платниками податків начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Роман Денисюк акцентував увагу учасників на положеннях Закону № 3219, наголосивши, що відповідальність за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» відновлено та відповів на запитання учасників заходу щодо особливостей застосування РРО/ПРРО. 

Нагадаємо, що такі онлайн-зустрічі з підприємцями за участю фахівців відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту та управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Волинській області у серпні-вересні проходили двічі на тиждень. 

Наразі консультаційну допомогу щодо роботи з ПРРО надають у всіх податкових інспекціях області, - звертають увагу представників бізнесу у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

З переліком відповідальних осіб, у яких можна отримати консультаційну допомогу щодо застосування ПРРО, варто ознайомитися за посиланням на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області. 

            Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області