Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волинські страхувальники перерахували майже 7 мільярдів гривень єдиного внеску

опубліковано 05 жовтня 2023 о 09:05

За підсумками січня-вересня 2023 року волинські працедавці спрямували на соціальні потреби 6 мільярдів 991 мільйон гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. 

Сума перерахованого єдиного внеску в області на 1 мільярд 257 мільйонів гривень перевищує аналогічна надходження торік.  

Кожна сплачена гривня на соціальні потреби – це реальна фінансова допомога державі, яка в умовах війни виконує свої зобов’язання щодо соціального захисту населення. Тож лише за умови дотримання вимог закону у сфері оплати праці країна матиме кошти для фінансування соціальних видатків, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Щоб запобігти порушенням при виплаті зарплати податкова служба якісно та ретельно аналізує подану працедавцями звітність і, в межах наданих повноважень, проводить роз’яснювальну роботу з роботодавцями щодо податкових вимог у сфері зайнятості населення.

Легальна та повна оплата праці за будь-яких життєвих обставин та умов - більш вигідна для найманих осіб і працедавців. Насамперед, працівники, які мають належним чином оформлені трудові відносини, можуть розраховувати на гідні умови праці, захист своїх інтересів і гарантії у соціальному захисті. Офіційно оформлюючи своїх працівників, роботодавець може отримати  підтримку держави. 

Нагадаємо, що задля ефективної легалізації трудових відносин податківці Волині консолідували зусилля з фахівцями Держпраці.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області