Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Шацької громади отримують детальні консультації щодо податкових норм 

опубліковано 06 листопада 2023 о 10:13

Фахівці Центру обслуговування платників Шацької ДПІ щоденно спілкуються з громадянами та представниками підприємництва з найрізноманітніших питань оподаткування. Роз’яснення вимог закону щодо оподаткування майна, застосування реєстраторів розрахункових операцій та особливостей провадження підприємницької діяльності надаються кваліфіковано, з врахуванням останніх законодавчих новацій, - інформує Шацька ДПІ.   

Очільниця місцевої податкової інспекції Світлана Сулік розповідає, що найчастіше платники податків потребують інформації з питань нарахування майнових податків і дотримання законодавчих норм під час здійснення підприємницької діяльності.

«Наша особлива увага – порядку надання адміністративних послуг, оскільки кожну зустріч із нашими відвідувачами ми використовуємо для того, щоб розповісти про переваги електронних сервісів ДПС і дистанційну взаємодію з податковою службою. Можливості електронного кабінету платника дозволяють не витрачати часу на візит до ДПІ, а отримати необхідну послугу, подати звіти чи дізнатися про нараховані податки дистанційно», - наголошує Світлана Сулік.

За словами начальниці Шацької ДПІ, у разі потреби податківці надають консультаційну допомогу з питань оподаткування ПДФО і військовим збором доходу у вигляді благодійної допомоги, яка виплачується внутрішньо переміщеним особам міжнародними благодійними організаціями.

Довідково: про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності,  інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через Електронний кабінет. 

Ще один крок до цифрової податкової у цифровій державі - застосунок «Моя податкова», простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків із використанням платіжних систем. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області