Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Якісна консультаційна допомога бізнесу - пріоритет податківців Любомльщини

опубліковано 09 листопада 2023 о 11:18

Платники податків звертаються до Центру обслуговування платників Любомльської ДПІ з найрізноманітніших питань. Під час тематичних зустрічей із громадянами та представниками підприємництва податківці інформують про актуальні зміни в оподаткуванні та рекомендують скористатися для виконання податкових зобов’язань електронними сервісами ДПС. 

Начальниця Любомльської ДПІ Наталія Пастощук розповідає, що серед найбільш важливих роз’яснень, яких нині потребують клієнти податкової служби, – нарахування та сплата МПЗ і майнових податків, застосування РРО/ПРРО малим бізнесом і робота в електронному кабінеті. 

«Сфера готівкових розрахунків нині потребує нашої особливої уваги, оскільки чимало підприємців щодня потребують уточнюючої інформації та належного інформаційного супроводу. Ми пропонуємо платникам податків скористатися можливостями ПРРО від ДПС. Водночас чимало запитань виникає у фізичних осіб, які мають майно, що підлягає оподаткуванню. Щоденні тематичні зустрічі з платниками податків дозволяють донести максимум інформації про особливості податкового законодавства», - підкреслила Наталія Пастощук.

Важливо, що під час консультування платників податків спеціалісти податкової служби звертають увагу на новації Закону № 3219 та, у разі потреби, акцентують увагу на порядку оподаткування податком на доходи фізичних осіб і військовим збором доходу у вигляді благодійної допомоги, яка виплачується внутрішньо переміщеним особам міжнародними благодійними організаціями.

Нагадаємо, що ДПС пропонує новий застосунок «Моя податкова» - простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків із використанням платіжних систем.   

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області