Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Із легальних доходів волинян сплачено на чверть більше військового збору

опубліковано 10 листопада 2023 о 08:42

Упродовж січня-жовтня 2023 року волиняни фінансово підтримали армію, сплативши 587,8 мільйона гривень військового збору. Внесок волинян у захист країни за підсумками десяти місяців поточного року на 119,3 мільйона гривень, або на 25,4 відсотка перевищує аналогічні надходження торік.

Лише за умови виконання всіма платниками податків вимог законодавства у сфері оплати праці, насамперед в частині офіційного працевлаштування зі сплатою ПДФО та військового збору, держава та громади отримуватимуть кошти для стабільного фінансування оборонних заходів, - нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. Тобто, сумління працедавців та активна позиція найманих осіб, які мають право cаме на легальне робоче місце, максимально сприяють наповненню бюджетів усіх рівнів. 

Позитивна динаміка надходжень військового збору, яку в області фіксують з початку року, свідчить про якісне адміністрування податкових платежів та безумовне виконання вимог закону представниками реального сектору економіки.  

Нагадаємо, що порядок оформлення трудових відносин з найманими працівниками є однаковим для всіх роботодавців. Він включає три основні кроки: 

- укладення трудового договору;

- оформлення наказу про прийняття на роботу;

- повідомлення Державної податкової служби.

Зразкова податкова дисципліна та чесна сплата податків – це надзвичайно важливі передумови для перемоги над загарбником, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області та висловлюють щиру вдячність платникам податків, які дбають про фінансове забезпечення держави під час боротьби з ворогом. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області