Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині стабільно зростають надходження податку на прибуток 

опубліковано 17 листопада 2023 о 09:05

Підприємства Волині за підсумками десяти місяців 2023 року спрямували до Зведеного бюджету 873,5 мільйона гривень податку на прибуток. Це на 245 мільйонів гривень більше проти січня-жовтня минулого року. 

Стабільну позитивну динаміку надходжень податку на прибуток в області пов’язують із належним податковим супроводом бізнесу та своєчасним реагуванням на можливі випадки мінімізації податкових зобов’язань.  

Разом з тим, ефективна адаптація до обставин воєнного часу, висока податкова культура та відповідальність більшості господарюючих суб’єктів – головні чинники, які дозволяють залучати кошти до бюджету для фінансування оборони країни і соціальних програм, - констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

Щодо тих представників бізнесу, які мають намір декларувати уявні збитки, то їх діяльність аналізується надзвичайно ретельно. Будь-які спроби мінімізувати сплату податків шляхом маніпуляцій із фінансовими результатами господарювання виявляються завчасно, відповідно – вживаються заходи для попередження декларуванню фіктивних збитків, - наголошують у податковій службі. 

Сплачені податки – фінансова основа для захисту суверенітету та незалежності держави у період протидії загарбникові. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області