Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внутрішньо переміщені особи отримують якісну консультаційну допомогу у ЦОП Луцької ДПІ

опубліковано 23 листопада 2023 о 09:49

Платники податків, які внаслідок збройної агресії рф змінили місце проживання і перебувають на території обслуговування Луцької ДПІ отримують належну консультаційну підтримку і практичну допомогу у Центрі обслуговування платників.

Про це студентів третього курсу Волинського фахового коледжу НУХТ, які здобувають освіту у сфері економіки та підприємництва, поінформувала начальниця Луцької ДПІ Ніна Демчук.   

«Громадяни та представники бізнесу звертаються до нас як за отриманням адміністративних послуг, так і за роз’ясненнями стосовно повернення на довоєнну систему оподаткування. Ми орієнтуємо платників податків у податкових новаціях і допомагаємо налагодити конструктивну комунікацію з податковою службою», - наголосила Ніна Демчук. 

Посадовиця підкреслила, що під час консультування платників податків спеціалісти податкової служби звертають увагу на  новації Закону № 3219 та акцентують увагу на порядку оподаткування податком на доходи фізичних осіб і військовим збором доходу у вигляді благодійної допомоги, яка виплачується внутрішньо переміщеним особам міжнародними благодійними організаціями.

«Оскільки Державна податкова служба України системно працює над удосконаленням електронних сервісів, пропонуємо нашим відвідувачам спробувати сучасний і комфортний дистанційний спосіб взаємодії з ДПС. Можливості дистанційної взаємодії з податковою службою дозволяють звітуватися, спілкуватися та сплачувати податки фізичним особам через електронний кабінет. Дізнатися необхідну інформацію про податкові вимоги до платників податків теж можна з офіційних ресурсів ДПС», - зазначила Ніна Демчук. 

Нагадаємо, що ДПС пропонує новий застосунок «Моя податкова» - простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків із використанням платіжних систем.   

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області