Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Джерела наповнення бюджету Іваничівської громади у 2024 році обговорили на засіданні бюджетної комісії  

опубліковано 13 грудня 2023 о 08:54

Представники Іваничівської ДПІ взяли участь у засіданні бюджетної комісії Іваничівської селищної ради. 

Начальниця Іваничівської ДПІ Світлана Швигар акцентувала увагу учасників засідання на необхідності максимально широкого інформування мешканців громади про обов’язковість сплати майнових податків, дотримання вимог закону при провадженні підприємницької діяльності всіма господарюючими суб’єктами та використання легальної праці найманих осіб. 

«Успішне наповнення бюджету громади майбутнього фінансового року залежить від сумління кожного платника податків. Зі свого боку податкова служба завжди надасть необхідну консультаційну допомогу та підтримку громадянам і представникам бізнесу. Водночас ДПС пропонує електронні сервіси, які спрощують процес виконання податкових зобов’язань і звітування», - підкреслила Світлана Швигар.  

Посадовиця наголосила, що окрім електронного кабінету платникам податків вже доступний мобільний застосунок «Моя податкова», функціонал якого доопрацьовується з врахуванням потреб і побажань громадян і представників бізнесу.  

Консультаційну допомогу щодо роботи з мобільним застосунком «Моя податкова» можна отримати у Центрах обслуговування платників.

Застосунок можна завантажити на мобільний телефон на платформі Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=my.tax.gov.ua), 

та на платформі iOS (https://apps.apple.com/ua/app/%D0%BC%D0%BE%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0/id6450752527?l=uk

ДПС продовжує працювати над створенням нових сервісів для зручності і комфорту платників податків. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області