Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волиняни сплатили майже 650 мільйонів гривень військового збору

опубліковано 14 грудня 2023 о 09:16

Упродовж січня-листопада 2023 року волиняни фінансово підтримали армію, сплативши 648,3 мільйона гривень військового збору. 

За підсумками одинадцяти місяців поточного року внесок волинян у захист країни на 121 мільйон гривень, або на 22,9 відсотка перевищує аналогічні надходження торік.

Ріст надходжень військового збору в області – цілком очікуваний, оскільки більшість місцевих працедавців дотримуються вимог закону щодо офіційного працевлаштування найманих осіб, а кожен, хто працює легально, або ж чесно декларує доходи, долучається до підтримки національного війська, - констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Важливо, що навіть в умовах воєнного стану держава гарантує кожному,  хто працює офіційно, соціальний захист відповідно до законодавчих норм у разі настання страхового випадку чи виходу на пенсію.  

Нагадаємо, що порядок оформлення трудових відносин із найманими працівниками є однаковим для всіх роботодавців. Він включає три основні кроки: 

- укладення трудового договору; 

- оформлення наказу про прийняття на роботу; 

- повідомлення Державної податкової служби. 

Зразкова податкова дисципліна та чесна сплата податків – це надзвичайно важливі передумови для  перемоги над загарбником, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області та висловлюють щиру вдячність платникам податків, які дбають про фінансове забезпечення держави під час боротьби з ворогом. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області