Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Центрі обслуговування платників Луцької ДПІ презентували застосунок «Моя податкова» студентам ЛНТУ

опубліковано 15 грудня 2023 о 08:45

Луцькі податківці провели урок-тренінг для майбутніх спеціалістів сфери обліку та оподаткування, під час якого розповіли про електронні сервіси ДПС та застосунок «Моя податкова». 

Студентів ІІ курсу Луцького національного технічного університету поінформували про завдання органів ДПС, алгоритм надання адміністративних послуг і нове програмне рішення для платників податків застосунок «Моя податкова».  

«Цей безкоштовний мобільний застосунок створений Державною податковою службою України, щоб забезпечити громадянам простий і зручний інструмент для отримання основних електронних сервісів податкової служби. Ви, як студенти, через застосунок «Моя податкова» можете скористатися можливістю подання декларації про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки. Згодом, вже працюючи за фахом чи маючи власний бізнес, цей сервіс стане у нагоді для подання звітності, отримання інформації про реєстраційні дані, сплати податків тощо», - розповіла учасникам зустрічі начальниця Луцької ДПІ Ніна Демчук.

Власне практичним навичкам роботи із застосунком «Моя податкова» студентів навчала начальниця Луцької ДПІ Ніна ДЕМЧУК. 

Нагадаємо, що звітуватися та сплачувати податки можна без візиту до податкової інспекції, оскільки податковий супровід сьогодні передбачає застосування сучасних програмних рішень для дистанційної взаємодії платників податків із ДПС. 

Кожен платник податків. який потребує практичної допомоги щодо роботи в електронному кабінеті чи має намір спілкуватися з ДПС через застосунок «Моя податкова», може звернутися до державної податкової інспекції за місцем податкової адреси.

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області