Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Турійські податківці індивідуально консультують громадян щодо роботи із мобільним застосунком «Моя податкова»

опубліковано 20 грудня 2023 о 08:32

Турійські податківці індивідуально консультують громадян щодо роботи із мобільним застосунком «Моя податкова»

Тематичні тренінги з громадянами, які надають перевагу дистанційній комунікації з ДПС, щотижня проходять у Турійській ДПІ.

Про нове програмне рішення ДПС для платників застосунок «Моя податкова» учасників навчальних тренінгів інформує начальниця Турійської ДПІ Лариса Горбач.

«Державна податкова служба України постійно працює над удосконаленням інформаційних рішень, що спрощують процес  отримання необхідної податкової інформації. Мобільний застосунок «Моя податкова» передбачає можливість громадянам і представникам бізнесу в будь-який зручний час отримувати необхідну інформацію щодо реєстраційних даних, витяги, повідомлення про виникнення податкових зобов’язань, квитанції про результати обробки документів тощо. Кожен, хто має мобільний телефон, може завантажити цей додаток і спілкуватися з ДПС дистанційно», - розповіла Лариса Горбач.

Посадовиця підкреслила, що частина сервісів застосунку доступні без ідентифікації: перевірка чека, пошук акцизної марки, дані з реєстру платників ПДВ, єдиного податку. Інші сервіси доступні після ідентифікації будь-яким файловим КЕП або хмарним КЕП – ДіяПідпис, SmartID від Приватбанку та інші.  

Кожен платник податків. який потребує практичної допомоги щодо роботи в електронному кабінеті чи має намір спілкуватися з ДПС через застосунок «Моя податкова», може звернутися до державної податкової інспекції за місцем податкової адреси.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області