Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Отримувати податкову інформацію зручно за посередництвом застосунку «Моя податкова», - Володимир-Волинська ДПІ

опубліковано 21 грудня 2023 о 08:30

Платники податків Володимирської громади можуть отримати практичну допомогу щодо роботи з мобільним застосунком «Моя податкова» у Центрі обслуговування платників місцевої податкової інспекції.

Про це під час зустрічі з підприємцями-грантоотримувачами у місцевому центрі зайнятості наголосив начальник Володимир-Волинської ДПІ Богдан Шинкарчук. 

«Для більшості наших платників податків дистанційна взаємодія, зокрема через електронний кабінет - звична практика.  Тому ДПС системно працює над удосконаленням електронних сервісів, що допомагають бізнесу та громадянам спілкуватися  з контролюючим органом дистанційно», - зазначив Богдан Шинкарчук.

Керівник Володимир-Волинської ДПІ підкреслив, що спеціалісти податкової інспекції постійно проводять тематичні тренінги для громадян та підприємців. 

«Загальна цифровізація економіки вимагає швидкого опанування навичками роботи з електронними сервісами. Консультаційну допомогу  щодо роботи електронного кабінету, застосування РРО/ПРРО та інших сервісів можна отримати у нашій інспекції», - наголосив Богдан Шинкарчук.

Посадовець акцентував увагу учасників засідання на очевидних перевагах дистанційного спілкування з посадовцями ДПС, яке передбачає економію часу та запобігає корупційним ризикам.

Нагадаємо, що звітуватися та сплачувати податки можна без візиту до податкової інспекції, оскільки податковий супровід сьогодні передбачає застосування сучасних програмних рішень для дистанційної взаємодії платників податків із контролюючими органами. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області