Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Маневиччині мобільний застосунок «Моя податкова» презентували громадським лідерам

опубліковано 22 грудня 2023 о 08:34

Про особливості отримання податкової інформації за допомогою застосунку «Моя податкова» з представниками ініціативної групи ГО «Активна громада Маневичі» спілкувалася начальниця місцевої ДПІ Наталія Бідун. 

«Спеціалісти податкової інспекції постійно проводять тематичні тренінги для громадян та підприємців, які мають намір комунікувати з ДПС дистанційно. Нове програмне рішення для платників податків застосунок «Моя податкова» передбачає, що основними електронними сервісами податкової служби можна скористатися онлайн. Зокрема, подати декларацію про майновий стан і доходи, чи отримати інформацію з реєстрів. Мікробізнесу цей сервіс стане у нагоді для подання звітності, отримання витягів, сплати податків тощо», - акцентувала увагу учасників зустрічі начальниця Маневицької ДПІ Наталія Бідун.

Посадовиця наголосила, що саме дистанційне спілкування з контролюючими органами економить час та запобігає корупційним ризикам.

Нагадаємо, що звітуватися та сплачувати податки можна без візиту до податкової інспекції, оскільки податковий супровід сьогодні передбачає застосування сучасних програмних рішень для дистанційної взаємодії платників податків із ДПС. 

Кожен платник податків. який потребує практичної допомоги щодо роботи в електронному кабінеті чи має намір спілкуватися з ДПС через застосунок «Моя податкова», може звернутися до державної податкової інспекції за місцем податкової адреси.

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області