Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Маєте запитання щодо роботи застосунку «Моя податкова» чи налаштування РРО/ПРРО? Звертайтеся до місцевої податкової інспекції

опубліковано 03 січня 2024 о 08:51

На Волині у Центрах обслуговування платників можна отримати консультаційну та практичну допомогу щодо роботи податкових сервісів. 

Громадяни та представники бізнесу, які цікавляться перевагами електронних сервісів ДПС, можуть звернутися до Центрів обслуговування платників і отримати необхідну інформацію щодо реєстрації та роботи в електронному кабінеті, налаштування мобільного застосунку «Моя податкова» чи застосування РРО/ПРРО. 

Серед платників податків, які вже скористалися допомогою податківців у налаштування електронних сервісів - лідери громад, керівники юридичних осіб, представники аграрного сектору та громадськості, платники податків - фізичні особи та підприємці.

Інформаційно-роз’яснювальні сесії, тренінги, семінари, тематичні зустрічі що відбуваються у Центрах обслуговування платників, сприяють поінформованості платників податків про особливості роботи в електронному кабінеті, обов’язок бізнесу працювати із застосуванням РРО/ПРРО та можливості нового електронного сервісу ДПС застосунок «Моя податкова». 

Так, платники податків Ратнівської громади нещодавно взяли участь у тематичному тренінгу з питань налаштування застосунку «Моя податкова». Представників бізнесу також запросили до обговорення можливостей електронних сервісів ДПС у форматі засідання «круглого столу» до місцевої податкової інспекції.

Начальниця Ратнівської ДПІ Оксана Більчук каже, що інформаційні рішення ДПС цікавлять платників податків, оскільки спрощують виконання податкових зобов’язань та отримання необхідних податкових даних. Окрім того, дистанційне спілкування з ДПС економить час і запобігає корупційним ризикам.

Нагадаємо, що саме мобільний застосунок «Моя податкова» - це зручний інструмент отримання інформації про нарахування податків, власні реєстраційні дані, стан розрахунків із бюджетом тощо. Простий у застосуванні сервіс допоможе без візиту до податкової інспекції отримати інформацію з реєстрів, подати декларацію, сплатити податки до бюджету фізичним особам. Функціонал застосунку постійно вдосконалюються з врахуванням потреб платників податків.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області