Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: для волинян-декларантів працює тематична «гаряча» лінія

опубліковано 12 січня 2024 о 10:51

Актуальну та достовірну інформацію щодо особливостей подання Річної податкової декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік волиняни-декларанти можуть дізнатися під час роботи тематичної «гарячої» лінії.  

Такий формат спілкування з громадянами, яких закон зобов’язує звітуватися про отримані торік доходи, став ефективним комунікаційним майданчиком у минулі роки. 

Тож відсьогодні у Головному управлінні ДПС у Волинській області розпочинає роботу тематична «гаряча» лінія щодо подання Річної податкової декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік.

На актуальні питання щодо декларування доходів щоп’ятниці з 11.00 до 12.00 відповідатимуть спеціалісти відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску, податків з громадян та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність, координації та інформаційно-аналітичного забезпечення, розгляду звернень платників податків управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Волинській області.

Телефон для запитань та внесення пропозицій щодо покращення роботи ГУ ДПС у Волинській області у період кампанії декларування доходів - (0332) 777-106.

Нагадаємо, у рамках роботи комунікаційної податкової платформи отримана від платників податків інформація опрацьовується оперативно, громадяни отримують усну консультаційну допомогу або ж рекомендації яким чином краще вирішити проблемне питання.

У випадку, якщо підняте питання потребує ґрунтовного аналізу, краще адресувати письмове звернення до органів ДПС, яке повинно бути оформлене відповідно до вимог діловодства.

Адреса електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Волинській області vl.ikc@tax.gov.ua. Комунікація з піднятих у зверненні питань може відбуватися у форматі онлайн, офлайн чи офіційного листування.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області