Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Турійщині декларантам пропонують відзвітуватися дистанційно

опубліковано 31 січня 2024 о 08:44

У рамках роботи комунікаційної податкової платформи турійські податківці активно спілкуються з представниками громадськості задля належного інформування платників податків про особливості Деклараційної кампанії-2024.   

Насамперед, податківці рекомендують громадянам опанувати дистанційний формат звітування та консультують щодо роботи електронного кабінету.

Начальниця Турійської ДПІ Лариса Горбач каже, що у період річного звітування відвідувачам Центру обслуговування платників пропонують взяти участь у тематичних тренінгах та зустрічах.

«Остання наша зустріч за круглим столом стала конструктивним діалогом із громадянами, які потребують інформаційної підтримки. Як правильно задекларувати доходи та коли сплачувати податки - актуальні питання для кожного, хто подає річну податкову декларацію про майновий стан і доходи. Шляхом відкритого діалогу ми намагаємося переконати громадян зробити особистий внесок у фінансову стабільність держави та громад», - розповідає Лариса Горбач. 

Нагадаємо, що з 1 січня 2024 року розпочалася кампанія декларування доходів. Річну податкову декларацію про доходи за минулий рік повинні заповнити і подати до 1 травня 2024 року громадяни, які отримали доходи, з яких торік не сплачено податок на доходи фізичних осіб і військовий збір. Із огляду на доступність ІТ-сервісів, потенційним декларантам пропонується подати декларацію через електронний кабінет або ж скористатися можливостями мобільного застосунку «Моя податкова». 

Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте більше сервісів. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області