Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дев’ятикласникам Луцького ліцею № 21 розповіли про значення фіскального чека

опубліковано 05 лютого 2024 о 10:55

Урок податкової грамотності для учнів Луцького ліцею № 21 імені Михайла Кравчука відбувся 5 лютого 2024 року. 

Про податкові вимоги до громадян держави з дев’ятикласниками спілкувалася начальниця управління організації роботи ГУ ДПС у Волинській області Олена Нікотіна, яка запропонувала у формі діалогу обговорити значимість податків для оборони та успішного розвитку країни.  

«Кожен із вас, навіть у такому юному віці, вже є платником податків. Тож, як сумлінні громадяни незалежної держави, можете долучитися до детінізації економіки. Для цього варто вимагати фіскальний чек у продавця товару, який купуєте. Саме цей документ захищає споживача у випадку придбання неякісної продукції та водночас легалізує обіг готівки», - наголосила Олена Нікотіна. 

Як наочність представниця податкової служби використали тематичні відеоролики ДПС України, після перегляду яких старшокласники поділилися власними думками щодо важливості оподаткування для демократичної та незалежної держави.

Нагадаємо, що господарюючі суб’єкти Волині вже використовують понад 18 тисяч реєстраторів розрахункових операцій. Програмні РРО впевнено домінують у сфері обліку розрахункових операцій. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області