Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Володимира запрошують на тематичні тренінги з питань декларування доходів

опубліковано 08 лютого 2024 о 09:19

Про особливості заповнення та подання Річної податкової декларації про майновий стан і доходи спеціалісти Володимир-Волинської ДПІ інформують громадян під час тематичних тренінгів.

Така нещодавня зустріч із громадянами, які звернулися до Центру обслуговування платників Володимир-Волинської ДПІ, стала гарною нагодою для інформування про обов’язкові випадки, за яких закон зобов’язує декларувати доходи. Податківці запропонували практичну допомогу тим відвідувачам Центру обслуговування платників. які мають намір оволодіти навичками дистанційного звітування. 

«Тематичні тренінги та експрес-навчання з невеликою кількістю платників податків сприяють залученню до дистанційної комунікації з ДПС прихильників цифрових рішень. Якщо маєте потребу дізнатися більше про пропоновані податковою службою електронні сервіси – звертайтеся до наших фахівців», – рекомендує начальник Володимир - Волинської ДПІ Богдан Шинкарчук. 

Нагадаємо, що Річну податкову декларацію про доходи за минулий рік повинні заповнити і подати до 1 травня 2024 року громадяни, які отримали доходи, з яких торік не сплачено податок на доходи фізичних осіб. Із огляду на доступність ІТ-сервісів, потенційним декларантам пропонується подати декларацію через електронний кабінет або ж скористатися можливостями мобільного застосунку «Моя податкова». 

Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте більше сервісів. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області