Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці розкажуть про вимоги до заповнення декларації про доходи, - Нововолинська ДПІ

опубліковано 15 лютого 2024 о 09:42

Отримати повну інформацію щодо особливостей заповнення та подання Річної податкової декларації про майновий стан і доходи мешканці м. Нововолинська можуть у місцевій податковій інспекції.

Тут щодня із громадянами спілкуються фахівці податкового адміністрування, які не лише консультують, а й надають практичну допомогу кожному, хто звітується про отримані торік доходи. 

Начальниця Нововолинської ДПІ Ірина Кушнірук каже, що тематичні зустрічі з декларантами проходять у режимі конструктивного діалогу.

«Саме таке спілкування дозволяє громадянам отримати повну інформацію про обов’язок не лише звітуватися, а й сплачувати податки відповідно до вимог Податкового кодексу України. Водночас ми використовуємо такі зустрічі для широкого інформування платників податків про переваги електронних сервісів ДПС», - розповідає Ірина Кушнірук.

Зокрема, податківці рекомендують платникам податків скористатися можливостями електронного кабінету чи мобільним застосунком «Моя податкова».

Дистанційне спілкування з податковою службою – сучасне та зручне, не потребує додаткових витрат. А задекларувавши доходи, громадяни зроблять особистий внесок у фінансову підтримку держави, забезпечення її обороноздатності, - наголошують у Нововолинській ДПІ.  

Детальнішу інформацію щодо особливостей Деклараційної кампанії-2024 та про процедуру подання декларації можна дізнатися із тематичного банера на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області та за номером телефону «гарячої» лінії (0332) 777-106, яка працює щоп’ятниці з 11.00 до 12.00.

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області