Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Громади Волині у січні отримали в розпорядження понад 600 мільйонів гривень податкових платежів

опубліковано 19 лютого 2024 о 11:26

У січні 2024 року до місцевих бюджетів Волині надійшло 611,5 мільйона гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума сплачених волинянами податків до бюджетів громад – менша, ніж минулорічні надходження за аналогічний період. Зменшення податкових надходжень зумовлено законодавчими змінами щодо джерел доходів місцевих бюджетів.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують: спроможність органів місцевої влади фінансувати соціально-економічні програми та підтримувати у належному стані функціонування об’єктів інфраструктури безпосередньо залежить від податкової дисципліни кожного платника податків.  

Тож у податковій службі рекомендують громадянам і представникам бізнесу виконувати свої зобов’язання перед бюджетом своєчасно і подбати про погашення заборгованих податків.

Нагадаємо, що перевірити стан розрахунків із бюджетом можна через електронний кабінет. Дізнатися про податкові борги також можна через мобільний застосунок «Моя податкова».

Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте більше сервісів.

Якщо у вас наявний податковий борг, то варто якнайшвидше подбати про його погашення, - рекомендують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області