Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Волині у січні сплатили до держбюджету на 18 відсотків більше

опубліковано 23 лютого 2024 о 08:54

У січні 2024 року внесок платників податків Волині до загального фонду держбюджету перевищив 560 мільйонів гривень податкових  платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області. Це на 85,7 мільйона гривень більше проти січня минулого року.

Ріст показників сплати податків до загального фонду держбюджету на 18,1 відсотка- прогнозований і підтверджує відповідальну позицію бізнесу як надійного партнера держави в питанні забезпечення фінансової стабільності, - констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«Сумління представників реального сектору економіки, якісне адміністрування та системна робота ДПС у напрямку впровадження сучасних інформаційних рішень у процес податкового супроводу платників дозволяють очікувати стабільних показників надходжень до бюджету. Водночас ми працюємо над підвищенням ефективності заходів, що повинні запобігти потенційним зловживанням і ризикам несплати. У підсумку бюджет отримає належні податки», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що сучасні інформаційні рішення та конструктивний діалог із представниками реального сектору економіки – основа для забезпечення бюджетних надходжень.  

У Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують: фінансова основа протидії загарбникові – це своєчасно та у повному обсязі перераховані до бюджету податки. Сплачуючи податки, кожен робить вагому інвестицію у майбутню перемогу над ворогом.  

Довідково: про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності,  інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через електронний кабінет.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області