Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виїзна нарада на Харківщині: виконання завдань та безпека працівників у регіоні

, опубліковано 23 квітня 2024 о 08:55

У межах робочого візиту до Харкова в. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко провела нараду з керівним складом ГУ ДПС у Харківській області та Північного МУ ДПС по роботі з великими платниками податків. 

Учасники наради говорили про організацію роботи регіональної податкової служби в умовах воєнного стану, забезпечення безпеки працівників та організації безперебійної роботи з надання платникам податків кваліфікованої допомоги та послуг. 

Очільниця ДПС, зокрема, наголосила, що на сьогодні важливим завданням є збереження підприємницького потенціалу Харківщини, створення в регіоні умов для роботи бізнесу та налагодження ефективної комунікації між органами влади, бізнес-спільнотою та громадськістю. 

Обговорили також питання боротьби з «тіньовим» сектором економіки та протидії нелегальному бізнесу, проведення роботи з інформаційної підтримки платників податків тощо. 

Також відбулася робоча зустріч Тетяни Кірієнко з начальником Харківської обласної військової адміністрації Олегом Синєгубовим. Під час зустрічі обговорювалися питання взаємодії органів влади, здійснення підтримки бізнесу та пошуку можливих резервів для наповнення місцевих бюджетів.