Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Взаємодіяти з податковою службою зручно дистанційно, - Луцька ДПІ

опубліковано 20 травня 2024 о 10:02

Замовити адмінпослугу, подати звітність, дізнатися про власні реєстраційні дані, отримувати повідомлення про наявність і суму податкового боргу тощо можна в електронному форматі. Державна податкова служба пропонує кожному платнику податків обслуговування онлайн.

Про це студентам ВП «Фаховий коледж технологій, бізнесу та права» ВНУ ім. Лесі Українки під час зустрічі розповіла начальниця Луцької ДПІ Ніна Демчук.

«Дистанційна взаємодія з усіма контролюючими органами економить час і ресурси платників податків. Як правило, незалежно від вікового чи соціального статусу громадяни добре володіють навичками роботи у персональному комп’ютері чи гаджеті. Тож варто лише зареєструватися в електронному кабінеті чи завантажити мобільний застосунок «Моя податкова» і ваша актуальна податкова інформація доступна цілодобово», - наголосила Ніна Демчук.

Начальниця Луцької ДПІ акцентувала увагу майбутніх фахівців у сфері фінансів та оподаткування на основних положеннях податкового законодавства та запропонувала студентам стати активними користувачами електронних сервісів, пропонованих ДПС, нагадала про право кожного споживача, купуючи товар,  вимагати у продавця фіскальний чек.

«Якщо ви попросите цей документ, який підтверджує легальний продаж продукції, у продавця - цим сприяєте детінізації економіки та захищаєте себе. Перевірити обов’язкові реквізити теж можна через застосунок «Моя податкова»», - звернула увагу студентства Ніна Демчук.

Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте електронні сервіси ДПС.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області