Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа забезпечує якісний зв'язок із платниками податків

опубліковано 09 липня 2024 о 13:36

У Головному управлінні ДПС у Волинській області працює комунікаційна податкова платформа. За посередництвом цього  комунікаційного майданчика ГУ ДПС у Волинській області та платники  податків підтримують оперативний зв’язок для вирішення актуальних питань. 

Зокрема, представники бізнесу та громадяни мають можливість надіслати звернення на адресу електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Волинській області vl.ikc@tax.gov.ua , у якому окреслити проблемні моменти, що виникають під час виконання податкових зобов’язань, або ж запропонувати зустріч із актуальних питань оподаткування.  


Комунікація з піднятих у зверненні питань може відбуватися у форматі онлайн, офлайн чи офіційного листування.


Варто врахувати, що задля якісної та оперативної комунікації до органів ДПС в області  варто адресувати письмове звернення, яке повинно бути оформлене відповідно до вимог діловодства. 

Отримана інформація від платників податків опрацьовується у визначені терміни, відтак громадяни чи представники підприємництва отримують  консультаційну допомогу або ж рекомендації яким чином краще вирішити проблемне питання.

Сектор інформаційної взаємодії 

ГУ ДПС у Волинській області