Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Маєте запитання щодо роботи застосунку «Моя податкова» чи налаштування РРО/ПРРО? Звертайтеся до місцевої податкової інспекції

опубліковано 11 липня 2024 о 08:35

На Волині у Центрах обслуговування платників можна отримати консультаційну та практичну допомогу щодо роботи  податкових сервісів. 

Громадяни та представники бізнесу, які цікавляться перевагами електронних сервісів ДПС, можуть звернутися до Центрів обслуговування платників і отримати необхідну інформацію щодо реєстрації та роботи в електронному кабінеті, налаштування мобільного застосунку «Моя податкова» чи застосування РРО/ПРРО. 

Серед платників податків, які вже скористалися допомогою податківців у налаштуванні електронних сервісів  - лідери громад, керівники юридичних осіб, представники аграрного сектору та громадськості, платники податків - фізичні особи та підприємці.

Нагадаємо, що саме мобільний застосунок «Моя податкова» - це зручний інструмент отримання інформації про нарахування податків, власні реєстраційні дані, стан розрахунків із бюджетом тощо. Простий у застосуванні сервіс допоможе без візиту до податкової інспекції отримати інформацію з реєстрів, подати декларацію, сплатити податки до бюджету фізичним особам. Функціонал застосунку постійно вдосконалюються з врахуванням потреб платників податків.

 Сектор інформаційної взаємодії

ГУ ДПС у Волинській області