Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Пріоритет антикорупційних заходів - профілактика правопорушень і роз’яснення законодавства

опубліковано 16 липня 2024 о 08:42

У Головному управлінні ДПС у Волинській області вживають комплекс заходів, спрямованих на запобігання, виявлення та припинення корупційних правопорушень з боку посадових осіб ДПС, забезпечення їх безпеки та захисту від протиправних посягань при виконанні ними службових обов’язків, -  інформує сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області. 

Зокрема, консультаційну та методичну допомогу з питань дотримання антикорупційного законодавства працівники сектору надають постійно у рамках інформаційно-роз’яснювальних та профілактичних заходів.  Упродовж січня-червня 2024 року працівники сектору провели 40 виступів і лекцій у трудових колективах, а також 287 заходів з надання методичної та консультаційної допомоги.

У разі потреби індивідуальна консультаційна та методична допомога  працівникам органів ДПС в області надається щодо врегулювання конфлікту інтересів чи дотримання вимог антикорупційного законодавства під час відображення відомостей в електронних деклараціях. Так, з початку поточного року працівниками підрозділу здійснено належні заходи для врегулювання відповідно до вимог антикорупційного законодавства 48 конфліктів інтересів.                               

Нагадаємо, що про факти зловживань, можливі порушення антикорупційного законодавства посадовцями податкової служби варто інформувати сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області на електронну адресу vl.kor@tax.gov.ua, або за номером телефону у м. Луцьку (0332)777171, ІР (033)7127. 

ВАЖЛИВО! Інформація у такому повідомленні повинна стосуватися конкретної особи та містити фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплена доказами.

Сектор інформаційної взаємодії

Головного управління ДПС у Волинській області